Njoy 3.0 

NJOY BLACK 3.0 HiRes RGB.jpg

Njoy Bluetooth® mini speaker

Een groots geluid in de palm van je hand.

Bevrijd je muziekbeleving met de Njoy Bluetooth® 3.0 mini speaker. Vergeet dat logge dockingstation en die wirwar aan kabels. Verbind de indrukwekkend kleine speaker eenvoudig met je telefoon, je tablet of een van je andere Bluetooth® apparaten en geniet draadloos van je favoriete muziek. Thuis, op vakantie of op het werk, de Njoy Bluetooth® mini speaker gaat waar jij gaat.

Het prachtige compacte ontwerp omsluit een state-of-the-art speaker waarmee iedere song klinkt zoals de artiest deze bedoeld heeft. Levendig, puur en zonder trillingen of ruis. Een absolute streling voor het oor. Dankzij het revolutionaire design levert de Njoy keer op keer diepe bassen en loepzuivere hoge tonen voor een ongeëvenaard sublieme luisterervaring. En dat alles in de palm van je hand.

Ook apparaten zonder Bluetooth® voelen zich thuis bij de Njoy. Plug je telefoon of laptop direct in met de meegeleverde kabel. Plug-and-play, zo simpel is het. Word je gebeld terwijl je muziek afspeelt? De Njoy werkt als speakerphone voor een kraakhelder handsfree gesprek. Bovendien speelt de speaker je muziek af van een micro SD-kaart. In alle rust zelf genieten van je Njoy is gelukkig ook geen probleem dankzij de koptelefooningang.

Enjoy the music met de Njoy Bluetooth® mini speaker.

·         Bluetooth® connectiviteit voor het draadloze afspelen van je favoriete muziek vanaf al je Bluetooth® apparaten

·         Groots geluid in de palm van je hand

·         Verbluffend compact en ergonomisch design (afmetingen in cm: 6 x 6 x 5)

·         Speelt direct muziek af van een Micro SD-kaart

·         Plug-and-play functie voor apparaten zonder Bluetooth® via meegeleverde kabel

·         Koptelefoonaansluiting

·         Handsfree bellen via Bluetooth® of meegeleverde kabel

·         Speelt tot maar liefst 6 uur muziek af dankzij de ingebouwde oplaadbare batterij (laadtijd: 2 uur)

·         Gewicht: 300g

Njoy 6.0

NJOY_6.0_3 kleuren.jpg

Njoy 6.0 Bluetooth® speaker

Een groots geluid in de palm van je hand.

Bevrijd je muziekbeleving met de Njoy Bluetooth® 6.0 mini speaker. Vergeet dat logge docking station en die wirwar aan kabels. Verbind de indrukwekkend kleine speaker eenvoudig met je telefoon, je tablet of een van je andere Bluetooth® apparaten en geniet draadloos van je favoriete muziek. Thuis, op vakantie of op het werk, de Njoy Bluetooth® mini speaker gaat waar jij gaat.

Het prachtige ontwerp van de 6.0 speaker is net even anders dan alle andere speakers met haar mooie vorm.  Dankzij het revolutionaire design levert de Njoy keer op keer diepe bassen en loepzuivere hoge tonen voor een ongeëvenaard sublieme luisterervaring. En dat alles in de palm van je hand.

Word je gebeld terwijl je muziek afspeelt? De Njoy werkt als speakerphone voor een kraakhelder handsfree gesprek. Bovendien speelt de speaker je muziek af van een micro SD-kaart. In alle rust zelf genieten van je Njoy is gelukkig ook geen probleem dankzij de koptelefooningang.

Enjoy the music met de Njoy Bluetooth® mini speaker.

 • Bluetooth® connectiviteit voor het draadloze afspelen van je favoriete muziek vanaf al je Bluetooth® apparaten zoals telefoons, tablets en laptops

 • Groots geluid in de palm van je hand

 • Verbluffend compact en ergonomisch design (afmetingen in cm: 63 D x 55 H)

 • Speelt direct muziek af van een Micro SD-kaart

 • Koptelefoonaansluiting

 • Handsfree bellen via Bluetooth® Speelt tot maar liefst 6 uur muziek af dankzij de ingebouwde oplaadbare batterij (laadtijd: 2 uur)

 • Gewicht: 300g

Njoy 5.0

NJOY_5_GROUP_02_HR.kl.jpg

Njoy 5.0 Bluetooth® speaker
Een groots geluid. Nog steeds in de palm van je hand.

Bevrijd je muziekbeleving met de Njoy 5.0 Bluetooth® speaker. Vergeet dat logge dockingstation en die wirwar aan kabels. Verbind de elegante speaker eenvoudig met je telefoon, je tablet of een van je andere Bluetooth® apparaten en geniet draadloos van je favoriete muziek. Thuis, op vakantie of op het werk, de Njoy 5.0 Bluetooth® speaker gaat waar jij gaat.

De speaker biedt hetzelfde grootse geluid als zijn kleine broer, de Njoy 3.0 Bluetooth® mini speaker. En past nog steeds in de palm van je hand. De Njoy 5.0 onderscheidt zich door een krachtiger bereik. Zo geniet je ook op hoge geluidsniveaus optimaal van je favoriete muziek. Het opvallend slanke ontwerp omsluit een state-of-the-art speaker waarmee iedere song klinkt zoals de artiest deze bedoeld heeft. Levendig, puur en zonder trillingen of ruis. Een absolute streling voor het oor. Dankzij het revolutionaire design levert de speaker keer op keer diepe bassen en loepzuivere hoge tonen voor een ongeëvenaard sublieme luisterervaring.

Ook apparaten zonder Bluetooth® voelen zich thuis bij de Njoy 5.0. Plug je telefoon of laptop direct in met de meegeleverde kabel. Plug-and-play, zo simpel is het. Bovendien speelt de speaker je muziek af van een micro SD-kaart en werkt de Njoy als FM radio die met één druk op de knop ingesteld kan worden. Word je gebeld terwijl je muziek afspeelt? De Njoy werkt als speakerphone voor een kraakhelder handsfree gesprek. In alle rust zelf genieten van je Njoy is gelukkig ook geen probleem dankzij de koptelefooningang.

Enjoy the music met de Njoy 5.0 Bluetooth® speaker.

 • Bluetooth® connectiviteit voor het draadloze afspelen van je favoriete muziek vanaf al je Bluetooth® apparaten zoals telefoons, tablets en laptops

 • Krachtig geluid in de palm van je hand

 • Verkrijgbaar in vier luxe uitvoeringen (zwart, wit, zilver en champagne)

 • Slank maar robuust design (afmetingen in cm: 7,7 x 6,2)

 • Heldere voice-over bij het wisselen van afspeelmodus

 • Speelt direct muziek af van een Micro SD-kaart

 • FM radio, in te stellen met één druk op de knop

 • Plug-and-play functie voor apparaten zonder Bluetooth® via meegeleverde kabel

 • Koptelefoonaansluiting

 • Handsfree bellen via Bluetooth® of meegeleverde kabel

 

Njoy bluetooth Beanie 

 
 
 
 
 
 
 
 

Njoy Sportheadphone

 
 

Njoy Wired Headphone

 

Njoy Accessoires 

Njoy Beanie Hat met Bluetooth Device

 

Njoy Beanie Hat met bluetooth device aan beide oren. Eindelijk heb je hem gevonden deze hippe Beanie met bluetooth speakers aan beide oren. Je kunt natuurlijk muziek luisteren, bellen en gebeld worden en dat allemaal onder deze gave muts. Dit wordt een hippe winter ! Njoy the Music.

Kleur Beanie : Grijs
Kleur Device : Zwart

Opladen via kabel, de stekker plug je in de device met de bedieningstekens, klein beetje omhoog duwen uit de muts en de input komt tevoorschijn.
Mocht je Beanie aan een wasbeurt toe zijn, haal dan via de opening aan de binnenzijde/achterzijde van de muts de device uit de Beanie en zodra de Beanie weer droog is, device erin en klaar voor gebruik.

Verpakking, Beanie compleet met gebruiksaanwijzing en oplaadkabel.

 

Njoy the Music Bluetooth Sport Headphone

 

Njoy the Music Bluetooth Sport Headphone, opvouwbaar en verpakt in een mooi rond compact mapje met rits.

De Bluetooth Sport Headphone is je personal trainer op vakantie of thuis, mooi compact en super licht. Je kunt je favoriete muziek afspelen via bluetooth, door middel van een SD card, radio functie en zelfs je telefoontjes kun je al sportend beantwoorden. Ervaar het geweldige geluid terwijl je sport, 6 uur lang playtime en 80 uur standby time.

Per stuk € 49.95

 

 
 

Njoy headphone

 

Verander de manier waarop je naar muziek luistert met de Njoy headphone. Een kwalitatief zeer hoogwaardige audioaccessoire speciaal ontworpen voor een ongeëvenaarde muziekbeleving waardoor iedere song klinkt zoals de artiest deze bedoeld heeft.

Een luisterervaring die je niet snel zult vergeten! Door het toepassen van state-of-the-art technieken levert de headphone kristalheldere hoge tonen, briljante details en intens lage bassen.

Een lust voor het oor maar ook voor het oog dankzij het schitterende lichtgewicht design. Door gebruik te maken van duurzame materialen zit de headphone bovendien als gegoten. De Njoy headphone: een must-have voor iedere muziekliefhebber.

Kabel verloren, kwijt of stuk? Geen probleem, hier kun je eenvoudig een nieuwe kabel bestellen. 
Oplaadkabel ten behoeve van Njoy the Music 3.0 bluetooth speaker.

Per stuk € 8.95 (incl BTW en verzending

 

Kabel verloren, kwijt of stuk? Geen probleem, hier kun je eenvoudig een nieuwe kabel bestellen. 
Oplaadkabel ten behoeve van Njoy the Music 6.0 bluetooth speaker.

Per stuk € 8.95 (incl BTW en verzending

51807597 (2).png
 
 
Sport Headphone picture 1.jpg
 
NJOY Headphone.1.jpg
 
 
laadkabel_3b-800x800.jpg
laadkabel_6b-800x800.jpg